Even helemaal uit je hoofd

Heel veel jaren geleden heb ik naailes gehad. Een paar jaar terug begon ik weer met het maken van kleding. Eerst een ‘pekske’ voor de vastelaovend, carnaval. Terwijl ik bezig was merkte ik dat ik bepaalde kneepjes vergeten was. Nadat ik ook weer met andere werkstukken begon merkte ik dat ik graag weer mijn kennis op wilde vijzelen en begon mijn zoektocht naar een passende naai-‘juf’.
Ik zocht iemand die mij op mijn eigenwijze wijze laat leren, de ruimte geeft. Puur intuïtief en op advies van iemand ben ik bij Sylvia terecht gekomen.

Ik heb ervaren dat de naailes bij Sylvia veel meer is dan worstelen met naaimachine , stof en draad. Het is een manier om even helemaal uit je hoofd te gaan, de dingen van alle dag los te laten, creativiteit de ruimte te geven. Tijd voor jezelf. Zen.
Het heeft me meer opgeleverd dan ik verwacht had. Naast dat ik weer begeleid aan de slag ben met het maken van kleding heeft het mij ook pure ontspanning, nieuwe ontmoetingen, boeiende en leuke gesprekken gebracht. Én mijn creativiteit is weer aangewakkerd.

Ellen