Gloedjenieuw, spijkers met koppen

Afgelopen week Grote Opruiming gehouden in m’n atelier. Dat werd van overzichtelijk klusje een heel project, omdat er zich, naast stofwolken, ook herinneringen hadden genesteld in de volle kasten. Bijvoorbeeld ontwerpschetsen en foto’s van door mij gemaakte bruidsjurken van zo’n 20 jaar geleden. Met terugwerkende kracht was ik trots. Trotser dan op het moment zelf; de lat lag nl best hoog en goed kon altijd beter. Zo vergat ik te zien hoe goed het al wás. Nee dan nu……Het besef dat vandaag het nieuwe vroeger is, doet mij NU tevreden zijn met hoe het is. En niet in de zin van ‘erbij neerleggen’. Juist als de rust in NU er is, dan ontstaat er ineens ruimte voor nieuwe dingen. Komt dat even handig uit aan het begin van een gloedjenieuw jaar. Zo ga ik beginnen aan een opleiding patroontekenen voor lingerie, zodat ik daar ook les in kan gaan geven. Ik ga patroon-met-stof pakketten samenstellen die straks verkrijgbaar zijn via de webshop. Zo kan ik mijn inspiratie en liefde voor stoffen en kleding met nog meer mensen delen. Hoe gaat dat bij jou? Wat betreft ruimte voor nieuwe dingen? Ben je al aan je creatieve leven begonnen of blijft het bij een voornemen? Wil je ook iets nieuws leren of iets ouds nieuw leven inblazen? Je weet dat de 1e stap de moeilijkste is, maar daarna ben je natuurlijk niet meer te stoppen. Om het meteen fijn voor je te maken kun je je heel gemakkelijk inschrijven voor een gratis proef-naailes via de website en om het nog fijner te maken kun je je (ook via de website) inschrijven voor de update. Hierin deel ik alle nieuws en tips die ik maar te pakken kan krijgen voor jouw creatieve hartje. Wat dacht je van spijkers met koppen? Precies.