Kindernaailes

‘In mijn atelier in het prachtige dorp Den Hout nabij Oosterhout Nb begeleid ik jouw kunstenmaker op kindernaailes.’

Kinderen zijn zonder uitzondering allemaal gezegend met een heerlijke fantasie. Een andere wereld waar ze graag vertoeven. Waar de meest bijzondere ideeën vandaan komen. Over out of the box gesproken…
Je kind de mogelijkheid geven dat talent te ontwikkelen is een waar kadootje voor het leven.

En, is jouw schat zo’n fantasierijk type die voortdurend nieuwe ideeën heeft en het liefst meteen aan de slag gaat om iets te maken? En zou je zo graag iets samen willen doen, maar komt het er nooit van?
Omdat je niet weet hoe? Of omdat je geen tijd hebt, of geen naaimachine?

Ik kan jouw kunstenmaker begeleiden in het uiten van al die creativiteit.


Hoe? Op KinderNaailes!

naailes voor kinderen in Den Hout bij Oosterhout en Breda. Bij EllaMarie

Op woensdagmiddag* komen kinderen (max 4) vanaf 8 jaar samen in mijn atelier in Den Hout (bij Oosterhout Nb) en krijgen van mij kindernaailes. Dit zijn superenergieke en fantasierijke lessen. Kinderen mogen zelf iets ontwerpen, of met behulp van een raderpatroon stap voor stap het ontwerp maken achter de naaimachine. Ook is er tijd voor hip-voor-nop-sessies: eigen kleding pimpen of verbouwen. De gevorderde kinderen helpen de beginners, er is een veilige sociale sfeer en er zo wordt naast het naaiwerk nog veel meer geleerd.

*Bij 4 kinderen op de wachtlijst start een nieuwe les op een andere dag dan woensdagmiddag.
Meld je kind dus gerust aan.


Als kind ervaren hoe het voelt om in een veilige omgeving creatief te mogen zijn, wordt een betrouwbare basis voor het zelfvertrouwen en gaat een leven lang mee.Maak je creatieve kind blij met naailes:


  Wanneer?

  Op woensdagmiddag van 15.00-16.30 uur.
  Bij 4 kinderen op de wachtlijst start een nieuwe les op een andere dag dan woensdagmiddag.
  Meld je kind dus gerust aan.


  Kosten kindernaailes?

  De kosten bedragen € 18,50 per les. Er wordt per blok betaald voor ongeveer 4 tot 7 lessen, te voldoen middels een betaalverzoek. Hierbij inbegrepen zit het gebruik van naaimachines en gereedschap. Stofjes en fournituren mag je zelf meenemen, maar die zijn ook te koop en te bestellen in het atelier. Er is ook materiaal om mee te experimenteren aanwezig. Bij speciale lessen, zoals bijvoorbeeld textielverven, wordt een aparte bijdrage gevraagd voor het materiaal.