tienernaailes

De middelbare school kan een jungle zijn. Eerst een grote overgang van groep 8-er naar brugpieper en dan het overeind blijven tussen alle mede-pubers. Daarbij nog een goeie bak huiswerk en je leven heeft een hele andere wending gekregen. Met social media erbij ben je best een druk bezette tiener. Dan kan het heerlijk zijn om even iets héél, maar dan ook héél anders te doen.

In de tienernaailes ben je met leeftijdgenoten anderhalf uur bezig met je handen en je creatieve brein, want dat heb je. Je (ver)maakt je eigen kleding, of iets leuks voor je zusje/broertje/kleine neefje of nichtje of je moeder. Kussenhoezen om je kamer een opfrisser te geven, een toilettasje voor je make-upjes en ga zo maar door. Wat jij wil maken, kun je maken en ik help je erbij.

Voor middelbare scholieren die graag uit de boeken willen en het leuk vinden om zelf kleding en accessoires te maken.

Ook een goede voorbereiding voor meiden en jongens die MBO voor mode en kleding willen gaan doen.

In de tienernaailes ben je met leeftijdgenoten anderhalf uur bezig met je handen en je creatieve brein, want dat heb je.


Kosten tienernaailes?

De kosten voor de tienerlessen zijn € 18,50 per les. Te voldoen per blok van 5 á 7 lessen middels een betaalverzoek.


Wanneer is de tienernaailes?

De naailes voor tieners is elke vrijdagmiddag van 16.00-17.30 uur in het atelier in Den Hout (bij Oosterhout in Noord-Brabant).