Sylvia
Sylvia
Ella
Marie

Ik ben Sylvia, moeder van Ella en dochter van Marie. Al vanaf mijn 4e jaar zit ik achter de naaimachine; poppenkleertjes, barbiekleertjes, de beste lapjes viste ik uit mijn moeders lapjeskast. Verknipte zo ook een en ander. En precies zo vergaat het mijn dochter Ella.

Mijn moeder, was ongelofelijk goed; zij kon álles maken, en hóe. Als ik iets moois wilde, kocht ze ’s ochtends stof en hing het ’s avonds kant en klaar in mijn slaapkamer, wat een magie! Dát wou ik ook kunnen!

Zij leerde me alle kneepjes, liet me lekker los in de lapjeskast en inspireerde mij met haar onwaarschijnlijke geduld. Er was niks fijners op aarde dan samen achter de naaimachine kruipen en mooie dingen maken.

Na de mode-academie rolde ik van de ene stylingbaan in de andere; ik leerde zoveel, kwam zoveel mooie mensen tegen en mocht de hele wereld over reizen. Magie! Echter… het gevoel wat ik had als klein meisje achter de naaimachine ontbrak.

Er kwam een Grote Mensen leven met Huwelijk Hypotheek Kinderen Verbouwing Verhuizing Stressss en de Grote Vraag: WAT NU? HELP….

Ik wilde dolgraag weer terug naar mijn flow, terug naar de lapjeskast en naar mijn eigen creatieve bron. Uit deze zoektocht is iets geweldigs tevoorschijn gekomen, en ik deel het graag met jou:


Mijn eigen modevakschool Ella Marie Naailes & Academy  waar ik cursisten (zowel volwassenen als kinderen) mag inspireren en leren hoe ze zelf kleding kunnen maken. Ik deel hier alles wat ik ooit heb geleerd en stimuleer hen om vanuit hun eigen creatieve bron te putten. Wonderlijk wat het doet met mensen als ze even uit hun hoofd met zorgen kunnen stappen en enthousiast worden door wat er allemaal mogelijk is. Tsja, magie dus!

En dan ontdekken dat er nóg meer mogelijk is: een opleiding tot costumière en coupeuse. Om te leren hoe je zélf patronen tekent from scratch. Te leren over pasvormen, ontwerpen en het perfect in elkaar zetten en genadeloos mooi afwerken. Het ambacht van een kleermaker, couturier: een specialist die alles kan maken wat ie ontwerpt.

Ik geloof, en wéét intussen, dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Dat je veel meer kunt dan je denkt en dat er, als je de 1e stap zet een wereld voor je open gaat.


Wil je weten wat ik bedoel?

Meld je dan hier aan voor naailes bij Ella Marie. Je bent van harte welkom!

    Ik wil op naailes:


    Ontbreekt het je soms aan ideeën, inspiratie?

    Lees dan mijn blogs. Hierin deel ik van alles met je waar jij wijzer, enthousiaster en creatiever van wordt.