Naailes voor tieners

Even iets héél anders doen

In onze naailes voor tieners ben je met leeftijdgenoten anderhalf uur bezig met je handen en je creatieve brein.

Iets creatiefs naast school

De middelbare school kan een jungle zijn. Eerst een grote overgang van groep 8-er naar brugpieper en dan het overeind blijven tussen alle mede-pubers. Daarbij nog een goeie bak huiswerk en je leven heeft een hele andere wending gekregen. Met social media erbij ben je best een druk bezette tiener. Dan kan het heerlijk zijn om even iets héél, maar dan ook héél anders te doen. Denk eens aan onze naailes voor tieners.

Met leeftijdgenoten

In onze naailes voor tieners ben je met leeftijdgenoten anderhalf uur bezig met je handen en je creatieve brein, want dat heb je.

Je (ver)maakt je eigen kleding, of iets leuks voor je zusje/broertje/kleine neefje of nichtje of je moeder. Kussenhoezen om je kamer een opfrisser te geven, een toilettasje voor je make-upjes en ga zo maar door. Wat jij wil maken, kun je maken en ik help je erbij.

Voor wie

Voor middelbare scholieren die het leuk vinden om zelf kleding en accessoires te maken. Ook een goede voorbereiding voor meiden en jongens die MBO voor mode en kleding willen gaan doen.

Kosten naailes tieners

Kosten naailessen voor tieners: € 19,50 per les.
Te voldoen per blok van 5 á 7 lessen middels een betaalverzoek.

Lestijden

Naailessen voor tieners vinden plaats op donderdag om de week van 19.00-20.30 uur, in het atelier in Den Hout (bij Oosterhout in Noord-Brabant).

Online naailes = vliegende start

Ben je beginner en wil je een vliegende start maken met naaien? Of voel je een beetje drempelvrees om te beginnen?

Met mijn online module breng ik je alle basisbeginselen van naaien alvast bij, thuis op het moment dat het jou uitkomt. Dat scheelt jou tijd en geld; je kunt in de lessen op het atelier dan meteen met je eerste kledingstuk aan de slag.

Ontvang gratis eerste les

Je kunt de eerste les van de module ‘leren naaien in 5 lessen’  hier gratis  bekijken.

Ik vertel je hoe een naaimachine werkt én wat je zoal nodig hebt om aan de slag te gaan. Zo heb je de eerste drempel al genomen en zul je zien dat de 2e stap makkelijker is.

Tiener  naailes

Direct aanmelden?

Vul het aanmeldformulier in en ik neem contact met je op over mogelijke startdata.
Aanmelden

Onze tieners in de naailes

Neem een kijkje tijdens de tiener naailessen in het atelier

Wil je meer weten? Neem contact met ons op