Voorwaarden Zomerse Naaidagen bij Ella Marie

Dit zijn onze voorwaarden voor deelname aan de Zomerse Naaidagen 2024
bij Ella Marie Naailes & Academy KvK 55963048 hier genoemd: Ella Marie Naailes.

 

Lees ze goed door voor je een naailesdag(deel) boekt. Je vindt hier ook praktische informatie.

 

Hier wordt de naam naailesdag gebruikt voor zowel een hele dag als een dagdeel.

 

Heb je vragen, stel ze gerust via mail:  sylvia@ellamarie.nl of op telefoonnummer 06-20241122

 

1.  Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de  laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

2.  Na betaling van de workshop ontvang je een bevestiging. Hiermee is je plaats naar je keuze gereserveerd. De prijs voor de naailesdag die je betaalt is bekend en door jou akkoord bevonden.

 

3. Bij verhindering vindt geen restitutie plaats. De reservering kan verplaatst worden naar een andere datum in de zomervakantie van 2024.

 

4. Een annulering van een gereserveerde naailesdag kan uitsluitend door jou, deelnemer, per email of telefonisch gedaan worden uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de gereserveerde datum. Dit kan telefonisch op 06-20241122 of per mail: sylvia@ellamarie.nl

 

5. Ella Marie Naailes behoudt altijd het recht de workshop te annuleren bij te weinig deelnemers. In dat geval wordt gezocht naar een andere datum tijdens de Zomerse Naaidagen, of er wordt een nieuwe datum aangeboden.

 

6. Wanneer, door onvoorziene omstandigheden, de naailesdag niet kan plaatsvinden wordt er in samenspraak met jou, deelnemer een nieuwe datum gepland.

 

7. Kom jij, deelnemer, te laat of niet op je naailesdag dan is er geen recht op geld terug.

 

8.  Kun jij, deelnemer maar een deel van je geplande dag deelnemen, dan is er geen recht op geld terug. We adviseren je dan om op voorhand voor  een andere datum te kiezen.

 

9.  Kom je later, dan houden we toch de geplande eindtijd aan.

 

10. Ella Marie Naailes zal de door jou verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen.    Wij zullen de gegevens niet doorgeven aan derden.

 

11. Tijdens de naailesdagen zullen we foto’s maken. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor website en/of social media. Uiteraard gebeurt dit nooit zonder je toestemming.

 

12. Ella Marie Naailes is niet aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door gebruik van naaimachines in het atelier of door enig ander gereedschap of naaigerei wat gebruikt wordt ter plaatse. Ook in geval van schade, verwonding door eigen machine of gereedschap of naaigerei is Ella Marie niet aansprakelijk.

 

13. Ella Marie Naailes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of schade van welke aard dan ook, onverschillig door welke oorzaak deze ontstaan is, voorafgaand, tijdens of ten gevolge van de naailesdag. Uitzondering hierop is de wettelijke verplichting tot schadevergoeding door aantoonbare opzet of grove schuld door Ella Marie Naailes.
De wettelijke schadevergoeding is beperkt tot ten hoogste het totaalbedrag van de betreffende naailesdag.

 

Locatie:

Het atelier is aan de Houtse Heuvel 69a in Den Hout. Je kunt voor de deur parkeren en door de witte poort naar achteren lopen de tuin in. Achteraan links is de toegangsdeur naar het atelier. De jas mag beneden aan de kapstok.

 

In het atelier zijn zowel stoffen als gereedschap en fournituren te koop. Denk hierbij aan stofscharen, garens, spelden, kleermakerskrijt, stik- en knipmagneten, naaimachinenaalden, biaisband in vele kleuren, elastiek, vlieseline ed. Er is ook een lapjeskast waaruit je gratis stoffen (en-restjes) kunt gebruiken.

 

Alles is aanwezig en kun je gebruiken: van naaimachines en scharen tot patroonbladen, spelden en meetlinten. Als je iets mee wil nemen wat je al hebt, stof, of een patroon, idee etc dan mag dat altijd mee.

 

Als je liefst op je eigen naaimachine werkt kun je die gewoon meenemen. Zorg er wel voor dat je machine goed werkt.

 

April 2024
Ella Marie Naailes & Academy
Sylvia van den Boogaard