naai effect

Last van energie-leegloop

Ken je dat woord: energie-leegloop? Al lees je het nu voor het eerst, je weet ongetwijfeld wat het betekent en sterker nog; hoe het voelt. Zeker in tijden van winter en griepepidemie is het een veelgehoorde klacht: ik ben zo móe. Het staat me bij dat ik daar vroeger nóóit last van had, maar sinds die 50 in mijn leven is gekomen….Los daarvan valt het me steeds meer op waar ik op ‘leegloop’ en waar ik van oplaad. Herken je dit? Een hele duidelijke is voor mij computer versus naaimachine. Het onderhouden van mail, social media, website etc vraagt van mij iets wat ik blijkbaar van ver moet halen. Dwz dat het mij echt veel energie kost; na een dag computeren ben ik helemaal leeg. Geef ik aansluitend een naailes in de avond van dezelfde dag dus, dan ben ik helemaal opgeladen. Goed om te weten waar ik mijn energie vandaan kan halen, ik tap af van de lessen die ik geef aan de mensen die het ook heerlijk vinden om zelf kleding ed te maken. Dat gedeelde enthousiasme geeft mij bakken met energie. Het delen van iets waar je je hart aan hebt verpand (behalve je partner misschien) geeft vreugde en energie, anytime.

Komt dit je bekend voor? Deel je met mij de liefde voor lapjes, kleding en naaimachine? Misschien is zo’n energieke naailes ook iets waar jij van oplaadt.

Meld je hier heel simpel aan en wie weet heb jij je oplader gevonden! 

 Ik wil op naailes

 
Wil jij weten waar en hoe te beginnen? Dan heb ik iets moois voor je: een kennismaking met mijn online naailes-module voor beginners.
Je kunt de eerste les GRATIS ontvangen:

Ik wil de eerste online les gratis ontvangen

Zie ik je zo in de video, waarin ik je alles vertel over de naaimachine en wat je allemaal nodig hebt als je begint.