stoffenrollen parijs

Inspiratie overal

Ik krijg regelmatig de vraag waar ik mijn ideëen vandaan haal voor Ella Marie. Waar ik door geïnspireerd raak. Dan is mijn antwoord direct: mooie stoffen! Maar nu ik er eens goed bij stil sta kan ik wel zeggen dat het veel verder gaat dan alleen mooie stoffen. Zo popte er een herinnering op in mijn hoofd van heel lang geleden toen er nog centrifuges bestonden: een apparaat los van de wasmachine om de natte was te ‘droogzwiepen’. Wij hadden thuis zo’n centrifuge in de bijkeuken. Het was er een zonder deksel, dat was gesneuveld door veelvuldig gebruik. Ik had destijds een badlaken met als dessin de Amerikaanse vlag: sterren en strepen in rood-wit-blauw. Deze moest na een wasbeurt in de centrifuge. De trommel met handdoek draaide steeds harder en de handdoek werd tegen de wand geslingerd (dit was ook ooit een kermisattractie, maar dat is een ander verhaal). Hierdoor ontstond een mooi patroon met een blauwe stip in het midden en daaromheen een rode en een witte rand. Ik was verrast en gebiologeerd door de eenvoud. Probeerde mijn vinger op de middenstip te zetten. Dat was een heel slecht plan met goeie afloop: ik kwam met de schrik vrij…..Meteen daarna heb ik een circelrokje in rood-wit-blauw in elkaar geklust achter de naaimachine.

Zo kan het gaan met inspiratie; het is overal.

Wanneer ik naailes geef wil ik het liefst mijn cursisten inspireren. Andersom inspireren zij mij ook: met hun ideëen, wensen en de uitvoering daarvan. 

Wil je mijn vragenlijst invullen?
Omdat ik daarvan graag meer zou willen delen ben ik bezig met een onderzoekje. Ik ben benieuwd naar jouw wensen op naailesgebied, zodat ik je daar wellicht mee kan helpen in de toekomst.
Als je deze korte vragenlijst invult dan help je me erg op weg om deze wens waarheid te maken:

Naar enquete

Alvast dank voor je tijd en zin, ik ga ermee aan de slag.

Hartelijke groet,

Sylvia @ Ella Marie